" />
nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

De Wijnkelder.nl is een unieke samenwerking aangegaan met Huize Henricus. Huize Henricus is een unieke woonvorm en dagbesteding van mensen met een beperking. Huize Henricus in Emmer-Compascuum - Drenthe - omvat tien appartementen en een locatie voor dagbesteding. De bewoners zijn mannen en vrouwen met een verstandelijke beperking en/of een stoornis in het autistisch spectrum (A.S.S.) Bij de dagbesteding kunnen clienten in het atelier werken of op de houtwerkplaats.
Al onze wijnkistjes worden vanaf heden in de houtwerkplaats van Huize Henricus gemaakt.
De kunstenaars die daar wonen kunnen eventueel de wijnkistjes beschilderen met bijzondere kunstwerken. Elk kistje is daardoor uniek! (het deksel is een blijvend kunstwerk)  Alle kunstenaars hebben hun eigen stijl en kleurgebruik. Door deze samenwerking wordt de maatschappelijke betrokkenheid van De Wijnkelder.nl zichtbaar.
U kunt ook uw steentje bijdragen. Wij vragen niet om geld, alleen maar om de producten te kopen. Uw volledige aankoopbedrag van zowel de blanco wijnkistjes als de kunstwerken gaat volledig naar Huize Henricus.
| Meer

Wijnliefhebber onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.